URODA I ZDROWIE

Zupa śledziowa z ogórkami i pieczarkami

17 maja 2012, dodał: natalina4

Składniki:

  • 50 dag solonych filetów śledziowych
  • 4 ogórki kiszone
  • mały słoik marynowanych pieczarek
  • 2 jabłka
  • cebula
  • 330 ml śmietany 18%
  • 1,5 l maślanki
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie:

1. Śledzie moczymy kilka godzin ( najlepiej przez noc). Jabłka i cebulę obieramy.

2. Ogórki,pieczarki, jabłka, cebulę i śledzie kroimy w małą kostkę. Mieszamy ze śmietaną i maślanką. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »