URODA I ZDROWIE

Sałatka ziemniaczano-brukselkowo-orzechowa

4 września 2015, dodał: Iwona

Składniki (na 1 porcję):
3 mniejsze ziemniaki
150 g brukselki
łyżka masła orzechowego
łyżka posiekanych orzechów włoskich

Przygotowanie:
Ziemniaki dokładnie myjemy i gotujemy we wrzątku ok. 20 minut,
zaś umytą brukselkę ok. 5 minut.
Ugotowane ziemniaki obieramy i kroimy w pół talarki, a brukselkę w kostkę.
Przygotowane (najlepiej jeszcze ciepłe) warzywa mieszamy z posiekanymi orzechami włoskimi oraz masłem orzechowym.
Przekładamy na talerz i zajadamy.
Smacznego!

file1441376558

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »