URODA I ZDROWIE

Rybna zapiekanka z pomidorami

10 września 2013, dodał: snoove

Składniki:

– 4 ziemniaki
– 4 łyżki oliwy
– 60 dag filetów z pangi
– sok z cytryny
– świeży rozmaryn (gałązka)
– 500 gram pomidorków koktajlowych
– sól, pieprz

Ziemniaki obrać, pokroić w plasterki, gotować 3 minuty w osolonym wrzątku, odcedzić, ułożyć na dnie naczynia żaroodpornego, wysmarowanego oliwą.
Rybę opłukać, osuszyć, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny, ułożyć na ziemniakach, obłożyć rozmarynem, piec około 40 minut w rozgrzanym piekarniku, pomidorki opłukać, dodać do ryby i ziemniaków w połowie pieczenia.

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 30)
Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 29)

FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »