URODA I ZDROWIE

Ryba w cieście naleśnikowym

13 marca 2012, dodał: caroline1983

składniki:

  • 2 filety z dowolnej ryby morskiej
  • 1 jajo
  • 1/2 szklanki mleka
  • mąka
  • ew. koperek (może być suszony)
  • sól
  • pieprz
  • ew. sok z cytryny
  • olej do smażenia

file1267448444

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Jeden komentarz do Ryba w cieście naleśnikowym

  1. avatar Jedwabna pisze:

    Uwielbiam rybę więc bardzo chętnie wypróbuje ten przepis :)

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »