URODA I ZDROWIE

Pstrąg z patelni grillowej z sosem sojowym i masłem

26 listopada 2013, dodał: 5tka

składniki:

4 filety z pstrąga

Sos sojowy Kikkoman

Kilka łyżek klarowanego masła

Czarny pieprz

 

Filety z pstrąga oczyścić, umyć i osuszyć. Ułożyć na rozgrzanej patelni grillowej skórą do dołu. Grillować po kilka minut po każdej ze stron polewając w trakcie klarowanym masłem i sosem sojowym. Przed podaniem przyprawić ewentualnie czarnym pieprzem. Filety z pstrąga doskonale smakują z grillowanymi warzywami.

file1385461219

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »