URODA I ZDROWIE

Pstrąg z farszem z kaszą gryczaną

7 sierpnia 2013, dodał: Dobrodziejka

Ten faszerowany pstrąg jest niezwykle smaczny – polecam!

składniki:

– 2 pstrągi
– sok z cytryny
– sól, pieprz
– olej
– szklanka ugotowanej kaszy gryczanej
– 5 dag startego żółtego sera
– listki bazylii
– łyżka masła
– cytryna
– 15 dag pieczarek
– cebula

Sprawione pstrągi  skropić sokiem z cytryny, oprószyć przyprawami i odstawić na około 15 minut. Pieczarki pokroić w plasterki, zrumienić  z posiekaną cebulką na oleju.
Kaszę gotować około 10 minut we wrzącej wodzie.Wymieszać kaszę z cebulką i pieczarkami oraz startym serem.

Farszem napełnić ryby, spiąć wykałaczką, ułożyć na folii aluminiowej, na wierzchu położyć listek bazylii i po kawałku masła. Zawinąć. Piec 25 minut w temp.180 stopni C.

Zobacz również:

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 30)
Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 29)

FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »