URODA I ZDROWIE

Pasta z tuńczyka

13 września 2012, dodał: Aleksandra Lisoska
Składniki:
  • 3 jajka ugotowane na twardo,
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym lub w oleju,
  • 1 łyżka musztardy,
  • 1 łyżka majonezu (opcjonalnie- ja nie miałam, więc nie dodałam),
  • ulubione przyprawy – ja użyłam mielonego chilli, pieprzu i soli.
    Przygotowanie:
Ugotowane na twardo jajka kroimy w drobne kawałeczki i łączymy w misce z tuńczykiem dokładnie mieszając. Następnie dodajemy wszystkie przyprawy oraz musztardę oraz majonez. Pamiętajmy z przyprawami wedle uznania w zależności czy lubimy pasty pikantne czy bardziej słone.

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 30)
Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 29)

FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »