URODA I ZDROWIE

Paprykarz z dorsza

19 września 2013, dodał: Gad

Składniki:

25dag. filetów z dorsza

1 cebula

ząbek czosnku

lyżka mąki

2 łyżki oliwy

pęczek koperku

mielona ostra papryka

3 papryczki chili

łyżka jogurtu naturalnego

sól

pieprz ziołowy

Przygotowanie:

Dwie papryczki chili posiekać ,a jedną zostawić do dekoracji.Filety z dorsza rozmrozić i pokroić na mniejsze kawałki.Obtoczyć w przyprawach z dodatkiem posiekanej papryczki chili i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.Oprószyć mąką i podsmażyć z posiekaną cebulą na oliwie.Na koniec dodać jogurt,wymieszać i całość posypać posiekanym koperkiem.Udekorować pokrojoną papryczką.

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 30)
Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 29)

FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »