URODA I ZDROWIE

Makaron Chifferi Rigati w sosie Salmone Affumicato

12 lutego 2015, dodał: Damian Dragański

Składniki

  • 200 g makaronu Malma Chifferi Rigati
  • 100 g wędzonego łososia
  • Pół cebuli szalotki
  • 2 łyżki masła
  • 1 łyżeczka białego wina
  • 2 łyżeczki kaparów
  • Pół szklanki śmietany
  • Natka pietruszki
  • Kilka listków czerwonej cykorii
  • Sól
  • Pieprz

Przygotowanie

Makaron gotujemy według zaleceń producenta na opakowaniu.

Cebulę kroimy w cienkie plastry i smażymy na maśle, następnie dodajemy łososia i smażymy około minutę, aż stanie się lekko biały. Polewamy łyżeczką białego wina, mieszamy i czekamy, aż odparuje. Następnie dodajemy śmietanę, kapary i doprawiamy solą oraz pieprzem. Dodajemy ugotowany makaron.

Na koniec posypujemy natką pietruszki, listkami czerwonej cykorii i podajemy.

file1423754135

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 30)
Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 29)

FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »