URODA I ZDROWIE

Kasza jaglana z bakaliami

22 grudnia 2015, dodał: Redakcja

składniki:

kasza

  • 200 gram kaszy jaglanej
  • pół litra soku z pomarańczy
  • 2 łyżeczki miodu
  • 4 łyżki orzechów włoskich
  • 3 łyżki orzechów laskowych
  • 3 łyżki żurawiny suszonej
  • 3 łyżki daktyli i suszonych śliwek

Kaszę jaglaną przelać wrzątkiem a następnie zalać sokiem i gotować do miękkości na malutkim ogniu około 20 minut. Przełożyć do miski i posypać posiekanymi bakaliami i owocami suszonymi, polać miodem i podawać w słoiczkach.

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 30)
Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 29)

FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »