URODA I ZDROWIE

Grillowany łosoś z jogurtem ogórkowo-miętowym

25 czerwca 2013, dodał: Kalinka01


Składniki:


1 i 1/2 szklanki zwykłego jogurtu o niskiej zawartości tłuszczu
1/2 ogórka, obranego, pokrojonego w kostkę
2 łyżki drobno posiekanych świeżych liści mięty
1 mały ząbek czosnku
sól i pieprz
filety z łososia

Przygotowanie:

Jogurt wlać do miseczki, przykryć folią i przechowywać w lodówce przez około 2 godziny. Następnie wymieszać jogurt z ogórkiem, miętą, czosnkiem, solą i pieprzem do smaku. Rozgrzać grill, nasmarować ruszt olejem. Filety z łososia posypać solą i pieprzem. Położyć filety na ruszcie i piec ok. 4 min., na jednej stronie. Podawać z sosem jogurtowym.

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 30)
Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 29)

FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »