URODA I ZDROWIE

Grillowy szaszłyk

6 lipca 2014, dodał: NaWidelcu
  • pierś z kurczaka 400 gram
  • papryka czerwona 1/2 szt
  • seler 1/3 szt
  • oliwa 2 łyżeczki
  • sos czosnkowy

Krok 1

original

Pierś z kurczaka kroimy w kostkę, obtaczamy przyprawą, wkładamy na noc do lodówki.

Krok 2

original

Grillujemy pierś z kurczaka na tacce obok pokrojonego w kostkę selera.

Krok 3

original

Ugrillowanego selera nadziewamy na przemian z papryką oraz piersią z kurczaka i ponownie delikatnie grillujemy.

Krok 4

Szaszłyki podajemy polane sosem czosnkowym.

file1404686752

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 30)
Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 29)

FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »