URODA I ZDROWIE

Grillowana pierś z mozzarellą

29 kwietnia 2015, dodał: Redakcja

Czas przygotowania: 30 minut
Ilość porcji: 4
Stopień trudności: łatwe

Składniki:
– 4 piersi z kurczaka,
– 2 łyżeczki Przyprawy do kurczaka Knorr,
– 10 zielonych oliwek,
– 1 ser mozzarella,
– 3 łyżki oliwy z oliwek.

Przygotowanie:
1.Mięso oczyść, osusz, natnij nożem.
2.Piersi natrzyj oliwą i oprósz przyprawą Knorr, dzięki czemu nadasz im nieco pikantności.
3.Oliwki drobno posiekaj, ser pokrój na plastry.
4.Do każdej kieszeni włóż ser oraz ¼ oliwek. Potem zepnij mięso wykałaczkami.
5.Nafaszerowane piersi smaż na rozgrzanym grillu przez 4 minuty.
6.Usmażone mięso pokrój pod skosem na pół i podawaj z sałatą.

Grillowana piers z mozzarella 0

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »