URODA I ZDROWIE

Faszerowane pieczarki

10 czerwca 2014, dodał: macpit1

Składniki:

24 duże pieczarki

1/4 filiżanki posiekanej cebuli

3 łyżki masła

2 łyżki mąki

1/2 łyżeczki majeranku

szczypta pieprzu

1/4 filiżanki białego wytrawnego wina

1/2 filiżanki posiekanej szynki-wędzona

łyżka posiekanej natki pietruszki

Pieczarki oczyścić, ogonki podsmażyć z cebulą, dodać mąkę , majeranek, pieprz, wymieszać. Wlać wino, smażyć do miękkości. Wymieszać z szynką, natką. Napełnić kapelusze pieczarek, owinąć folią, dodając do każdego pakunku odrobinę masła. Grillować ok 20 min.

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 30)
Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 29)

FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »