URODA I ZDROWIE

Czerwona kapusta z miodem i rodzynkami

9 grudnia 2014, dodał: oliwka

Składniki:

– mała główka czerwonej kapusty
– 5 łyżek rodzynek
– 6 łyżek miodu
– 0,5 szklanki octu balsamicznego
– 3 łyżki oliwy
– sól, pieprz

Przygotowanie:

Kapustę drobno poszatkować, zblanszować w osolonej wodzie przez 3 minuty aż do momentu zagotowania i odcedzić. Na rozgrzaną patelnię
wlać oliwę, dodać kapustę, miód, ocet balsamiczny, rodzynki, sól, pieprz do smaku. Dusić mieszając około 5 minut.

kapucha

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 30)
Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 29)

FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »