URODA I ZDROWIE

Camembert z salsą arbuzową

10 sierpnia 2015, dodał: paulina2157

Składniki:

  • 4 sztuki sera pleśniowego camembert
  • 1  plaser arbuza
  • 1 garść rukoli
  • 1-2 łyżki soku malinowego
  • 1 łyżka oliwy z oliwek

Przygotowanie:

Ser przekroić na pół i zawinąć w folię aluminiową. Piec na grillu około 8 minut po 4 z każdej strony. Można również upiec ser bez filii ale wtedy należy go piec w całości aby się nie wylał. Arbuza pokroić w kostkę . Rukolę opłukać i posiekać dodać do arbuza. Wlać oliwę oraz sok malinowy wymieszać i odstawić an 10 minut. Sosem polać upieczony ser.

file1403254286

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Jeden komentarz do Camembert z salsą arbuzową

  1. avatar martus2833 pisze:

    Bardzo ciekawy przepis

Dodaj komentarz


Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 30)
Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 29)

FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »