URODA I ZDROWIE

Camembert grillowany z warzywami i winem

6 lipca 2014, dodał: NaWidelcu
  • camembert 3 szt
  • papryka czerwona 1 szt
  • bakłażan 1/2 szt
  • gałka muszkatołowa mielona 1/2 łyżeczki
  • wytrawny wermut 1/2 szkl

Krok 1

original

Warzywa dokładnie myjemy i kroimy w średniej wielkości kostkę (jak na zdjęciu), mieszamy ze sobą.

Krok 2

original

Kładziemy warzywa na tacce, posypujemy gałką muszkatołową, po 10 minutach polewamy delikatnie winem ( w zagłębienia tacki).

Krok 3

original

Ser kładziemy na folii, grillujemy. Gdy będzie gotowy z jednej strony, przekładamy na drugą, nakłuwamy wierzch, polewamy winem i lekko przyciskamy tak by wsiąknęło do środka.

Krok 4

Przekrajmy serek na pół, podajemy z warzywami.

file1404686677

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 30)
Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 29)

FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »