URODA I ZDROWIE

Camembert grillowany w papryce

10 czerwca 2014, dodał: paulina2157

Składniki:

ser camemberg 2 szt

papryka czerwona 1 szt

oliwa z oliwek 2 łyżki

tymianek 1 łyżka

Przygotowanie:

Paprykę opłukać i osuszyć. Wyciąć dwa krążki takiej wielkości, aby w środek włożyć ser (grubości serka).
Do krążka papryki delikatnie włożyć serek (aby nie uszkodzić papryki).

W serze na środku wycinamy koło i ściągamy wierzchnią warstwę powinno powstać lekki wgłębienie.
Na środek wlać oliwę po 1 łyżce na 1 serek.
Posypać tymiankiem. Zawinąć w folię i postawić na grill.

Grillować około 20 minut.
Podawać z chlebkiem wiejskim.

file1402404778

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »