URODA I ZDROWIE

Bakłażan faszerowany z grilla

6 lipca 2014, dodał: NaWidelcu
  • bakłażan 1 szt
  • ser żółty 1 plaster
  • papryka czerwona 1/2 szt
  • por 100 gram
  • pierś z kurczaka 100 gram
  • przyprawy do grilla
  • sos czosnkowy 3 łyżki

Krok 1

original

Bakłażan myjemy, przekrawamy na pół, wydrążamy środek, grillujemy z obu stron.

Krok 2

original

Pierś z kurczaka kroimy w cieniutkie plastry, nacieramy przyprawami, grillujemy.

Krok 3

original

Bakłażan wykładamy serem i grillujemy aż do jego rozpuszczenia.

Krok 4

original

W tym czasie kroimy warzywa ( w tym pokrojony środek bakłażana) i grillujemy posypane przyprawą.

Krok 5

Do bakłażana wkładamy warzywa wymieszane z mięsem, polewamy sosem czosnkowym i dekorujemy papryką.

file1404686483

Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 28)


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 30)
Błąd, nie wybrano żadnego ID reklamy ! Sprawdz swój kod ! (ID: 29)

FORUM - bieżące dyskusje

darmowe konto bankowe
Szukacie odpowiedniego banku dla siebie i nie wiecie z której oferty najlepiej skorzystać w...
Kostium kąpielowy po porodzie. Jaki…
Dziewczyny czy Wy rownież macie taki problem z brzuchem po porodzie? Wcierałam...
BIO-Kosmetyki naturalne.
Chętnie wypróbuję tą aplikację na telefon. Lubię takie nowości. A darmowa ta aplikacja?
Translate »